Werken bij Bobbejaanland?

Ontdek hier onze vacatures!

Vind je droomjob in 't plezantste land!

Al meer dan 60 jaar is Bobbejaanland 't plezantste land. Niet alleen voor onze bezoekers, maar ook voor onze medewerkers. Op zoek naar een job waar elke dag een nieuw avontuur is? Ontdek hier onze vacatures.

Dynamisch team

Je komt terecht in een enthousiast en divers team.

Unieke werkomgeving

Geen saaie kantoorjob, maar een spectaculaire werkplek.

Marktconforme verloning

We bieden een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Vacatures

Bij Bobbejaanland zoeken we zowel naar vaste medewerkers als naar enthousiaste seizoensarbeiders en studenten die er van half maart tot half november mee voor zorgen dat de bezoekers van Bobbejaanland een onvergetelijke dag beleven. Hieronder krijg je een overzicht van de beschikbare vacatures én kan je meteen solliciteren.
?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Werken bij Bobbejaanland?

Dat is één en al teamwork. Samen zetten we straffe prestaties neer en zorgen we ervoor dat onze bezoekers een onvergetelijke dag beleven. Eén van de hoogtepunten van het seizoen? Dat is Halloween. Een hectische maar enorm plezante tijd!

Geen enkele dag is hier hetzelfde. Ik verveel me geen minuut!

Over Bobbejaanland

Bobbejaanland is niet voor niets ’t plezantste land! Als familiepark is het onze doelstelling om iedere bezoeker, jong én oud, een onvergetelijke dag te laten beleven. Het gevarieerde aanbod van attracties en shows hebben daar natuurlijk een groot aandeel in, maar ook onze medewerkers zijn essentieel voor de beleving van onze bezoekers.

Familiepark

Bobbejaanland is onlosmakelijk verbonden met oprichter Bobbejaan Schoepen. In 1959 kocht hij 30ha moeras in Lichaart, waar hij uiteindelijk een eigen theater bouwde. Dat was zo’n groot succes, dat Bobbejaanland in de loop der jaren is uitgegroeid tot het familiepark dat het vandaag is.

Familiepark

Parques Reunidos

Sinds 2004 is Bobbejaanland eigendom van de Spaanse groep Parques Reunidos, één van de belangrijkste spelers in de wereld van de pret-, water- en dierenparken. Bobbejaanland was hun eerste buitenlandse vestiging.

Parques Reunidos
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?